Fest og ramasjang på Onkel Dannys Plads

For en uges tid siden blev Kvindemusikfestivalen afholdt på Vesterbro i København til stor glæde for de af os, der savner at se kvindelige kunstnere på sommerens musikscener. Se eller gense nogle af de fantastiske musikere, der satte gang i Onkel Dannys Plads i denne fotoreportage fra arrangementet.

Tekst: Tine Friis Kelstrup
Foto: Nadia Tømmerup, ©The Photographers Crib (billederne er under ophavsret)

Der var gang i gaden, da Kvindemusikfestivalen løb af stablen lørdag den 10. juni 2017 på Onkel Danny Plads på Vesterbro i København. Mens kvindelige kunstnere glimrer ved deres fravær på sommerens øvrige musikfestivaler, da der jo angiveligt ikke kan stampes nok kvalificerede kvindelige talenter op ad jorden, så var det på magisk vis lykkedes for Kvindemusikfestivalen at opstøve ikke bare én, men adskillige dygtige kvinder, der gav den maks. gas til stor jubel og entusiasme fra det fremmødte publikum.

Der var øl på fad og kaffe på kanden, og fotograf Nadia Tømmerup var på pletten med sin lange linse (som man siger) og formåede med sine billeder af de optrædende kunstnere at indfange den enestående stemning på festivalen.

Annika Aakjær, Charlotte Lembourn Band, Anne Eltard og À La Liza
Chris Poole, Sonjas Søstre, Fællessang og Kirsti Meiers
Aisha, Karina Willumsen med Band, Damkapellet og Ämor

Billederne er under ophavsret.
©The Photographers Crib